logo
0

TheBalm Clean & Green Travel Set - Cestovní sada

  • Clean &
AKCE SKLADEM
Kdy obdržím?
Kod: 186670
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Clean &
Clean & Green Travel Set - Cestovní sada

Sada, díky které získáte dokonalý vzhled kdykoliv a kdekoliv. I na cestách.

Obsahuje:
Tvářenka Big Date 3 g
Bronzer Bronzilla 2,2 g
Double Crosser rozjasňovač 3 g
Řasenka Nuit 8 ml
Anne T. Dotes Primer 11,8 ml

Tvářenka Big Date, voděodolný pudrový odstín zůstane na svém místě a díky přidanému jojobovému oleji a vinnému oleji organického původu pleť nezatíží.
Bronzer Bronzilla rozzáří tvář. Je obohacen o jojobový a vinný olej organického původu s přídavkem vitamínu E.

Double Crosser třpytivý rozjasňovač s přírodním složením obsahuje například jojobový olej a olej z hroznových semínek. Navíc lze použít, jako oční stíny.

Řasenka Nuit je vysoce pigmentovaná, černá řasenka s veganským složením. Obsahuje kokosový olej, díky kterému získají řasy objem a budou krásně hebké.

Anne T. Dotes Primer s extraktem ze zeleného čaje spolu s šípkovým a arganovým olejem zklidní a hydratuje pokožku, která pak bude hladká a zářivá. Lze použít samostatně pro sjednocení pleti, nebo jako podklad pod make-up. Neužívejte vnitřně. Vyhněte se kontaktu s očima, pokud se výrobek dostane očí, důkladně vypláchněte vodou. Cruelty free. 100% recyklovatelné balení. Bez parabenů. Pudry bez obsahu mastku.

Tvářenka Big Date, voděodolný pudrový odstín zůstane na svém místě a díky přidanému jojobovému oleji a vinnému oleji organického původu pleť nezatíží. Bronzer Bronzilla rozzáří tvář. Je obohacen o jojobový a vinný olej organického původu s přídavkem vitamínu E. Double Crosser třpytivý rozjasňovač s přírodním složením obsahuje například jojobový olej a olej z hroznových semínek. Navíc lze použít, jako oční stíny. Řasenka Nuit je vysoce pigmentovaná, černá řasenka s veganským složením. Obsahuje kokosový olej, díky kterému získají řasy objem a budou krásně hebké. Anne T. Dotes primer s extraktem ze zeleného čaje spolu s šípkovým a arganovým olejem zklidní a hydratuje pokožku, která pak bude hladká a zářivá. Lze použít samostatně pro sjednocení pleti, nebo jako podklad pod make-up. Neužívejte vnitřně. Vyhněte se kontaktu s očima, pokud se výrobek dostane očí, důkladně vypláchněte vodou. Cruelty free. 100% recyklovatelné balení. Bez parabenů. Pudry bez obsahu mastku.