logo
0

Purity Vision Bio Růžový olej na rty Q10

  • Bio Růžový
10ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kod: 142180
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Nebo vyzkoušejte další produkty z řady Balzámy na rty:
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Bio Růžový
Bio Růžový olej na rty Q10

Bio Růžový olej na rty dokonale chrání, vyživuje a pečuje o popraskané rty. Vaše rty budou hedvábně jemné a prostě k zulíbání. Voňavý macerát z růže damašské spolu s pečujícími oleji poskytuje rtům omlazující a regenerující péči. Olej vytváří na rtech jemnou ochrannou vrstvu, která rty vyživuje, chrání proti popraskání a zanechává je sametově hebké a lesklé. Při pravidelném používání Bio Růžový oleje na rty snadno předejde vysušování a praskání rtů, jež při různých vlivech počasí všechny dobře známe. Díky opojné růžové vůni budou vaše rty příjemně provoněné. 
Bio Růžový olej na rty je vyroben tradiční metodou pozvolného macerování, při němž jsou poupátka vzácné růže damašské (rosa damascena) na několik týdnů naložena do směsi za studena lisovaných olejů. Tuto vysoce kvalitní směs tvoří Bio Slunečnicový, Bio Jojobový a Bio Raw Arganový olej. Do macerátu během této doby přechází cenné vlastnosti i opojná vůně růže.
Malé množství oleje roll-onkem rovnoměrně naneste na rty a poté se již nechte obklopit růžovým opojením. Díky malému balení můžete mít olej vždy po ruce a jednoduše se tak stane vaším nenahraditelným pomocníkem do nepohody.

Nanesením malého množství oleje a masáží zjemníte kůžičku kolem nehtů. Současně také posílíte nehty samotné. Bonusem vám budou krásně voňavé ruce.