logo
0

Palsar 7 Single Microneedle Roller ( Golden Handle ) - Mikrojehličkový váleček na ošetření obličeje

  • Single Microneedle
AKCE SKLADEM
Kdy obdržím?
Kod: 164850
Najdete v kategoriích
Palsar 7 / Mikrojehličkový váleček
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Single Microneedle
Single Microneedle Roller ( Golden Handle ) - Mikrojehličkový váleček na ošetření obličeje

PALSAR7 Mikrojehličkový váleček na ošetření obličeje je dermatologické zařízení, které pomáhá odlupovat starou pokožku a zvyšovat tvorbu kolagenu. Díky pravidelné aplikaci se lépe vstřebávají kosmetické produkty do pleti, lépe se hojí jizvy po akné, vrásky se minimalizují a pleť je zdravější.
Produkty PALSAR7 obdržíte ve stylové elegantní krabičce se stuhou, jsou tak rovněž ideálním dárkem.

PALSAR7 Mikrojehličkový váleček na ošetření obličeje je dermatologické zařízení, které pomáhá odlupovat starou pokožku a zvyšovat tvorbu kolagenu. Jehličky válečku šetrně a bezbolestně narušují vrchní vrstvu kůže a vytvoří neviditelné mikro vpichy do pokožky. Do mozku je tak vyslán impuls, aby mikro vpichy sám ošetřil a vytvořil více kolagenu. Díky pravidelné aplikaci a jemným mikro vpichům se lépe vstřebávají kosmetické produkty do pleti, lépe se hojí jizvy po akné, vrásky se minimalizují a pleť je celkově zdravější a pružnější.

Mikrojehličkový váleček je vyroben z mnoha vysoce kvalitních mikro jehel, kterými se bezbolestně přejíždí po obličeji a dalších částech těla. Délka jehliček je 0,5 mm a váleček je tak vhodný i k ošetření menších částí obličeje jako je oční okolí či nos. Do 5 minut je váleček schopný propíchnout epidermální vrstvu kůže více než 250000×, čímž se i perfektně vstřebává vyživující sérum či krém.

Účinky mikrojehličkového válečku:
- Jemně odlupuje kožní buňky způsobující nezdravou pokožku (zjizvení, vrásky, strie atd.)
- Stimuluje cirkulaci krve
- Masíruje pokožku
- Čistí póry
- Stimuluje produkci kolagenu
- Zvyšuje vstřebávání produktů do pokožky

Rozměry:
Délka jehliček: 0,5 mm
Délka válečku: 132 mm
Rozměry ochranné krabičky: 145 mm * 40 mm

Materiál jehliček: 
- nerezová ocel

Balení obsahuje:
1× mikrojehličkový váleček
1× ochranná krabička
1× uživatelská příručka

Obrázky s popisem jsou pouze ilustrační.

Postup:
1. Do čisté nádobky (není součástí balení) nalijte horkou vodu a váleček lehce protřepejte v nádobce. Poté váleček vložte do nádobky s 75% isopropyl alkoholem a nechte dezinfikovat po dobu 5–10 minut.
2. Důkladně si umyjte obličej vlažnou vodou a vyčistěte pleť rovněž 75% lékařským alkoholem.
3. Rovnoměrně na pleť aplikujte vyživující sérum nebo krém.
4. Použijte mikrojehličkový váleček a jemně jím masírujte obličej. Každou část obličeje masírujte všemi směry celkem 4–6krát. Při použití dbejte zvýšené opatrnosti, abyste se vyhnuli nechtěnému poškození pokožky.
Rolujte svisle
Začněte na kraji obličeje a rolujte válečkem ze shora dolů. Vyhněte se oblasti očí. Poté váleček nadzvedněte a začněte rolovat znovu ze shora dolů po stejné oblasti. Zopakujte 4–6×. Poté se přemistěte na další část obličeje a pokračujte do té doby, než ošetříte celý obličej.
Rolujte vodorovně
Začněte na kraji obličeje a rolujte válečkem zleva doprava. Vyhněte se oblasti očí. Poté váleček nadzvedněte a začněte rolovat znovu zleva doprava po stejné oblasti. Zopakujte 4–6×. Poté se přemistěte na další část obličeje a pokračujte do té doby, než ošetříte celý obličej.
Rolujte diagonálně
Ošetření můžete provádět i diagonálně. Postupujte obdobně jako v předchozích případech, ale rolujte válečkem do kříže.
5. Mikrojehličkový váleček po použití znovu vydezinfikujte. Do čisté nádobky nalijte horkou vodu a váleček lehce protřepejte v nádobce. Poté váleček vložte do nádobky s 75% isopropyl alkoholem a nechte dezinfikovat po dobu 5–10 minut. Poté nechte váleček okapat a suchý jej vraťte do ochranné krabičky.
6. Po ošetření mikrojehličkovým válečkem je doporučeno hydratovat pokožku. Můžete použít hydratační plátýnkovou masku, sérum proti stárnutí pleti nebo sérum s vitamínem C.

Mikrojehličkový váleček používejte 1× měsíčně, v případě vyšší snášenlivosti 1× týdně.

Mikrojehličkový váleček se dá použít na ošetření obličeje, ale i pokožky hlavy, krku, těla, rukou, nohou nebo na ošetření břicha.