logo
0

Palsar 7 Guasha růženín  - Masážní destička

  • Guasha růženín 
AKCE SKLADEM
Kdy obdržím?
Kod: 164847
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Najdete v kategoriích
Palsar 7 / Masážní destičky
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Guasha růženín 
Guasha růženín  - Masážní destička

Masážní destička Guasha je vyrobena z růženínu. Ten bývá spojován s něhou, krásou a (sebe)láskou - je tak ideálním pomocníkem v každodenní péči o pleť, která je díky němu omlazená, pevnější a bez vrásek.
Produkty PALSAR7 obdržíte ve stylové elegantní krabičce se stuhou, jsou tak rovněž ideálním dárkem.
Guasha je masážní metoda čínské medicíny, která pomáhá odplavovat z těla usazené toxiny, vyhlazovat vrásky a zpevňovat obličejové kontury. Obličejová guasha může nahradit invazivní zásahy do obličeje jako je facelifting, intradermální injekce nebo botulotoxinové výplně vrásek. 

Výsledkem masáže pomocí destičky z růženínu je prohřátí obličeje (případně celého těla), sjednocení tónu pleti, uvolnění napětí a vylepšení celkového vzhledu obličeje. 

Masáž Guasha se doporučuje používat nanejvýš 3x týdně, destička není určena ke každodenní masáži. Nedoporučuje se pro masáž aknózní pleti.

Účinky masáže Guasha:
- vyhlazuje vrásky a nerovnosti
- pomáhá odstranit pigmentové skvrny
- zmírňuje váčky a kruhy pod očima
- pomáhá zmírnit žilky v obličeji
- sjednocuje tón pleti
- pomáhá proti bolestivým svalům celého těla

Destičku je nutné používat s pečující kosmetikou, nedoporučuje se používat samostatně bez jakéhokoliv podkladu. Jako podklad použijte pleťový krém, olej, masku nebo sérum.

Masírujte obličej i celé tělo hranou kamene tak, aby za sebou zanechávala mírné načervenalé cestičky - jedná se o známku prokrvení a okysličení pleti. Díky masáži Guasha bude pleť prokrvená a omlazená. V případě masáže celého těla pomáhá i proti bolestivým svalovým uzlům celého těla.

Údržba masážního destičky
Na čištění masážní destičky nepoužívejte horkou vodu ani žádná chemická čistidla. Ideálně ji očistěte pomocí navlhčeného hadříku.