logo
0

Palsar 7 Guasha bílý jadeit - Masážní destička

  • Guasha bílý
AKCE SKLADEM
Kdy obdržím?
Kod: 164849
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Guasha bílý
Guasha bílý jadeit - Masážní destička

Produkty PALSAR7 obdržíte ve stylové elegantní krabičce se stuhou, jsou tak rovněž ideálním dárkem.
Masážní destička Guasha je ideálním pomocníkem pro prohřátí obličeje (případně celého těla), sjednocení tónu pleti, uvolnění napětí a vylepšení celkového vzhledu obličeje. 
Masážní destička Guasha - masáž obličeje i těla

Guasha je masážní metoda čínské medicíny, která pomáhá odplavovat z těla usazené toxiny, vyhlazovat vrásky a zpevňovat obličejové kontury. Obličejová guasha může nahradit invazivní zásahy do obličeje jako je facelifting, intradermální injekce nebo botulotoxinové výplně vrásek. 

Výsledkem masáže pomocí destičky je prohřátí obličeje (případně celého těla), sjednocení tónu pleti, uvolnění napětí a vylepšení celkového vzhledu obličeje. 

Masáž Guasha se doporučuje používat nanejvýš 3x týdně, destička není určena ke každodenní masáži. Nedoporučuje se pro masáž aknózní pleti.

Účinky masáže Guasha:
- vyhlazuje vrásky a nerovnosti
- pomáhá odstranit pigmentové skvrny
- zmírňuje váčky a kruhy pod očima
- pomáhá zmírnit žilky v obličeji
- sjednocuje tón pleti
- pomáhá proti bolestivým svalům celého těla

Materiál destičky Guasha: 
bílý jadeit

Destičku je nutné používat s pečující kosmetikou, nedoporučuje se používat samostatně bez jakéhokoliv podkladu. Jako podklad použijte pleťový krém, olej, masku nebo sérum.

Masírujte obličej i celé tělo hranou kamene tak, aby za sebou zanechávala mírné načervenalé cestičky - jedná se o známku prokrvení a okysličení pleti. Díky masáži Guasha bude pleť prokrvená a omlazená. V případě masáže celého těla pomáhá i proti bolestivým svalovým uzlům celého těla.

Údržba masážního destičky
Na čištění masážní destičky nepoužívejte horkou vodu ani žádná chemická čistidla. Ideálně ji očistěte pomocí navlhčeného hadříku.