logo
0

Palsar 7 Face Roller ( růženín ) - Masážní váleček na obličej

  • Face Roller
AKCE SKLADEM
Kdy obdržím?
Kod: 164848
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Face Roller
Face Roller ( růženín ) - Masážní váleček na obličej

Masážní váleček (face-roller) je vyroben z růženínu. Ten bývá spojován s něhou, krásou a (sebe)láskou - je tak ideálním pomocníkem v každodenní péči o pleť, která je díky němu omlazená, pevnější a bez vrásek.
Produkty PALSAR7 obdržíte ve stylové elegantní krabičce se stuhou, jsou tak rovněž ideálním dárkem.
Masážní váleček (face-roller) je vyroben z růženínu. Ten bývá spojován s něhou, krásou a (sebe)láskou - je tak ideálním pomocníkem v každodenní péči o pleť, která je díky němu omlazená, pevnější a bez vrásek.

Masážní váleček na obličej podporuje absorpci vaší oblíbené pečující kosmetiky - krému, séra, oleje i masky. Díky masáži a zvýšené cirkulaci krve se produkty vstřebávají hlouběji do pleti a účinkují tak rychleji a intenzivněji. Masážní váleček však lze použít i samostatně bez jakéhokoliv podkladu. Jeho chladivé účinky příznivě působí proti otokům a kruhům pod očima. 

Masážní váleček je vhodný i pro citlivou či problematickou pleť - díky lepšímu prokrvení pleti se hojení akné urychlí. 

Účinky masážního válečku:
- obnovuje cirkulaci krve
- stimuluje kůži k větší produkci kolagenu
- eliminuje toxiny a přebytečné tekutiny z obličeje
- pleť vyhlazuje a omlazuje
- vyrovnává tón pleti
- odstraňuje svalové napětí kolem čelistí
- pomáhá absorbovat pečující kosmetiku

Rozměry masážního válečku:
Délka masážního válečku: 13,5 - 14 cm
Větší váleček: 4 - 4,5 cm
Menší váleček: 2 - 2,5 cm
 
Materiál masážního válečku: 
růženín, kov

Pokud vás trápí opuchlé oči a otoky, dejte masážní váleček na 10 minut do mrazáku nebo lednice a poté jej použijte k masáži obličeje. Chladivé účinky růženínu pomáhají proti otokům a kruhům pod očima a přináší okamžitou úlevu.

Masážní váleček slouží ke každodennímu použití. Doporučuje se pleť masírovat ráno i večer. Masážní váleček lze použít v kombinaci s pečující kosmetikou nebo i samostatně. Větší váleček slouží k masáži větších ploch obličeje - masírujte jím čelo, tváře a krk. Menší váleček se pak hodí na masáž hůře dostupných partií obličeje - na oční víčka, nos či rty.

Čelo: Masírujte větším válečkem pleť od středu čela směrem k uchu, na každou stranu 3-5x zopakujte. Poté totéž proveďte s menším válečkem.
Nos a rty: větším válečkem masírujte pleť od nosu směrem k uchu, zopakujte na obou stranách. Poté pokračujte kolem rtů a brady. 
Brada: masírujte podél dolní čelisti k oblasti pod uchem. Zopakujte 3-5x.
Oční okolí: použijte menší váleček k jemné masáži přes oční víčka a pod očima.
Dolní čelist a krk: od brady masírujte nahoru a dolů po tvářích, poté jeďte zpod brady ke klíční kosti. Zopakujte na obou stranách.

Údržba masážního válečku
Na čištění masážního válečku nepoužívejte horkou vodu ani žádná chemická čistidla. Ideálně jej očistěte pomocí navlhčeného hadříku.