logo
0

Neutrogena Retinol Boost Night Cream - Noční pleťový krém

  • Retinol Boost
50ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kod: 162448
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Retinol Boost
Retinol Boost Night Cream - Noční pleťový krém

Noční anti-age krém proti stárnutí pleti s obsahem čistého retinolu a kyseliny hyaluronové zjemňuje vrásky a snižuje výskyt jemných linek v obličeji. Okamžitě pokožku hydratuje, redukuje pigmentové skvrny, vyhlazuje texturu pleti a sjednocuje její tón.** Dermatologicky potvrzený účinek u 100 % testujících.* (*Věděcké posouzení dermatology, 39 testujících, používání 1x denně.)

Výsledky testování:→ *Vědecké posouzení dermatology, 39 testujících, používání 1× denněu 100 % testujících byl potvrzen viditelný efekt už po 1 týdnu používání:okamžitě hydratuje a zanechává hladší pleťza 1 týden vyhlazuje texturu pleti o 32,6 %, sjednocuje tón pleti o 29,5 %za 4 týdny snižuje výskyt jemných linek o 37,7 %, zjemňuje vráskyza 8 týdnů redukuje pigmentové skvrny o 48,3 %

Vlastnosti:
- noční pleťový krém,
- s obsahem retinolu a kyseliny hyaluronové,
- zjemňuje vrásky,
- poskytuje okamžitou hydrataci,
- redukuje pigmentové skvrny,
- vyhlazuje texturu pleti,
- sjednocuje její tón,
- má regenerační účinky.

Jak používat:
Každý večer naneste pumpičkou do dlaní 2 dávky krému a jemně vmasírujte na obličej a krk. Po použití otočte uzávěr do polohy "zavřeno".

Pokud s Retinolem začínáte:
Je důležité zavádět Retinol do péče o pleť postupně. V prvních 3 týdnech používejte pouze 2-3x týdně. Pokud vaše pleť přípravek dobře snáší, zvyšte frekvenci použití až na 1x denně.