logo
0

My. Organics Purity Shampoo Goji - Šampon

  • Purity Shampoo
1000ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kod: 126513
Nebo vyzkoušejte další produkty z řady Šampony:
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Purity Shampoo
Purity Shampoo Goji - Šampon

Produktová řada Goji MY.ORGANICS Resurrection má svého druhu jedinečné řešení pro extrémně přetěžované, poškozené, vyčerpané, porézní a velmi suché vlasy ať již z důvodu genetické predispozice nebo v důsledku špatně provedeného barvení, odbarvování nebo jiných chemických úprav nebo působení externích vlivů jako je smog, chlór, sůl nebo opakovaného nesprávného mytí s použitím nevhodných nebo neprofesionálních produktů.

Resurrection = vzkříšení je speciální ucelená řada pro rekonstrukci vlasového vlákna. Dokáže poskytnout vlasům hloubkovou intenzivní a dlouhotrvající regeneraci, díky obsahu hodnotných aktivních složek navrací vlasům jejich původní krásu, posiluje jejich vnitřní strukturu a dodává jim sílu, objem a hedvábnou hebkost. Se svým intenzivním účinkem proti projevům stárnutí hloubkově ozdravuje vlasy a dodává jim lesklý a zářivý vzhled. Dodává objem a výživu. Bojuje účinně proti volným radikálům, které jsou důvodem stárnutí kapilárních struktur a tak předchází degeneraci vlasů.

- šampon s absolutní čistotou MY.ORGANICS Purity Shampoo Goji určený pro hluboké čištění vlasů a pokožky hlavy od nečistot
- odstraňuje zbytky gelu, vosku, spreje na vlasy, znečištění atd.
- připravuje vlasy na další ošetření.
 
Použití:
Namočte vlasy vodou, naneste šampon rovnoměrně na celý objem vlasů a nechte působit několik minut. Spláchněte a v případě potřeby postup opakujte.