logo
0

My. Organics My.Scalp The Organic Skin Scalp Purified Neem And Sunflower Delicate Enzymatic Peeling ( 12x15ml ) - Peelingové mléko

  • My.Scalp The
AKCE SKLADEM
Kdy obdržím?
Kod: 139342
Nebo vyzkoušejte další produkty z řady Mléka na vlasy:
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
My.Scalp The
My.Scalp The Organic Skin Scalp Purified Neem And Sunflower Delicate Enzymatic Peeling ( 12x15ml )- Peelingové mléko

- Peelingové mléko MY.ORGANICS My.Scalp The Organic Skin Scalp Purified Neem And Sunflower je kosmetický produkt, který slouží pro hloubkovou očistu a regeneraci vlasové pokožky, pečuje o povrchové vrstvy kožní tkáně a jednoduše řečeno zajišťuje jemné odstranění odumřelých buněk pokožky.
- Speciální vysoce účinné složení obsahující nimbový a slunečnicový olej se schopností znovunastolení rovnováhy a normálního stavu pokožky.

Použití:
Se suchými nebo mokrými vlasy nanést na vlasovou pokožku a dlouze ale velmi jemně promasírovat celou plochu pokožky. Opláchnout vydatným množstvím vody a pokračovat ošamponováním hlavy. Opakovat lze i v týdenních intervalech.

Cílem produktové řady MY.ORGANICS My.Scalp je nabídnout zákazníkům sortiment produktů s mimořádné blahodárnými účinky na vlasovou pokožku a vlasy. My.Scalp je nová trichologická produktová řada, která vznikla na základě nesčetných testů a výběru těch nejlepších certifikovaných a účinných aktivních složek, které jsou na trhu k dispozici. Zavedení nového pracovního postupu založeného na peelingu pokožky a použití přírodních produktů v bio kvalitě, mezi něž patří soli, bylinky, esenciální a rostlinné oleje, umožňuje vytvořit specifická cílená ošetření.