logo
0

Mizon Original Skin Energy Collagen Eye Gel Patch ( 60 x 1,5 g ) - Oční hydrogelová maska s kolagenem a extraktem z kaviáru

  • Original Skin
1.5g SKLADEM
Kdy obdržím?
Kod: 156295
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Original Skin
Original Skin Energy Collagen Eye Gel Patch ( 60 x 1,5 g ) - Oční hydrogelová maska s kolagenem a extraktem z kaviáru

Oční hydrogelová maska s kolagenem a extraktem z kaviáru Original Skin Energy je určena pro navracení pružnosti a rozjasnění pleti očního okolí. Okamžitě přilne k pokožce, převezme její teplotu a chová se jako druhá kůže, která dodává vlhkost, uklidňuje, rozjasňuje a navrací pleti pružnost.

Kolagen je vláknitá ve vodě nerozpustná bílkovina tvořící základ pojivových tkání. Tvoří také 70% kůže. 90% roztoku mořského kolagenu nahradí nedostatek kolagenu ve vaší pokožce, který s přibývajícím věkem stoupá. Obohacený mořský kolagen je ideálním řešením pro stárnoucí vyčerpanou pleť, která je dennodenně vystavována škodlivým vnějším faktorům. Unikátní receptura je obohacena i o kyselinu hyaluronovou, která spolu s kolagenem pečuje o přirozenou elasticitu a mladistvý vzhled. Dále o mucin, obsažený ve filtrátu hlemýždího extraktu, který chrání pleť před bakteriemi a pomáhá při výživě pleti očního okolí. Je dermatologicky testována.

Je vhodná pro všechny typy pleti, vrásky, unavenou a povadlou pleť, kruhy pod očima, otoky.

VLASTNOSTI:
- příznivě působí na vyhlazení jemných vrásek a prevenci jejich tvorby,
- pečuje o rozjasnění pleti,
- příznivě působí na odstranění známek únavy a stresu (otoky, tmavé kruhy),
- hydratuje pleť do hloubky a pomáhá bránit ztrátám vlhkosti,
- chrání pokožku,
- má nedráždivé složení na přírodní bázi.

Použití:
Čistou pleť ošetřete nejprve tonerem. Jemně nadzvedněte a oddělte z jednu hydrogelovou oční masku.
Jemně přiložte pod oko. Poté zopakujte pro druhé oko. Nechte působit 15 – 20 a po sejmutí z obličeje konečky prstů jemně vklepávejte pleťové sérum, dokud se nevstřebá. Doporučujeme aplikovat 1-2krát týdně. Hydrogelové polštářky jsou na jedno použití.