logo
0

Milk Shake Lifestyling Texturizing Cream - Stylingový krém pro zvýraznění textury účesu

  • Lifestyling Texturizing
100ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kod: 199549
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Najdete v kategoriích
Milk Shake / Styling
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Lifestyling Texturizing
Lifestyling Texturizing Cream - Stylingový krém pro zvýraznění textury účesu

Tento profesionální stylingový krém vaše vlasy oživí, dodá jim texturu a zároveň poskytne zdravý vzhled a pocit. Milk_Shake Lifestyling Texturizing Cream je vysoce kvalitní stylingový produkt, který je navržen tak, aby přidal texturu a definici všem typům vlasů. S jeho jemným krémovým složením, je tato vlasová péče ideální pro ty, kteří chtějí ovládat svůj vlasový styl s maximální pružností.

Účinky:
Milk_Shake Lifestyling Texturizing Cream je navržen tak, aby dodal vašim vlasům texturu a definici, zatímco udržuje jejich přirozený vzhled a pocit. Zvyšuje objem a lesk vlasů, zároveň podporuje jejich pružnost a pevnost.

Vhodný pro:
Tento stylingový krém je ideální pro všechny typy vlasů. Bez ohledu na to, zda máte jemné, hrubé, rovné, vlnité, kudrnaté nebo chemicky zpracované vlasy, tento produkt vám poskytne výsledky, které hledáte.

Použití:
Naneste malé množství Milk_Shake Lifestyling Texturizing Cream do rukou a rovnoměrně rozetřete do suchých nebo vlhkých vlasů. Pro dosažení maximálních výsledků pokračujte v úpravě vlasů podle vašich preferencí. Produkt je vhodný pro denní použití a je ideální pro vytváření různých vlasových stylů.