logo
0

Milk Shake Lifestyling Styling Potion - Stylingový krém pro hebkost a lesk vlasů

  • Lifestyling Styling
175ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kod: 199493
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Najdete v kategoriích
Milk Shake / Styling
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Lifestyling Styling
Lifestyling Styling Potion - Stylingový krém pro hebkost a lesk vlasů

Očarujte své vlasy prémiovým výrobkem - Milk_Shake Lifestyling Styling Potion. Tento jedinečný stylingový krém je navržen tak, aby poskytl vlasům přirozený vzhled a pocit, zároveň ale poskytl pevnost a kontrolu, kterou potřebujete pro každodenní styling. Milk_Shake Lifestyling Styling Potion je luxusní a inovativní vlasový stylingový produkt, který je vytvořen pro ty, kteří hledají perfektní rovnováhu mezi přirozeností a kontrolou. Tento stylingový krém je perfektní pro všechny typy vlasů, které potřebují dodat život a energii.

Účinky:
Milk_Shake Lifestyling Styling Potion nabízí jedinečné výhody pro vaše vlasy. Zlepšuje strukturu vlasů a dodává jim pevnost a lesk. Pomáhá předcházet poškození vlasů způsobené teplem a environmentálními faktory a poskytuje zároveň dlouhotrvající styling.

Vhodný pro:
Tento stylingový krém je univerzální a vhodný pro všechny typy vlasů - jemné, hrubé, rovné, vlnité, kudrnaté nebo chemicky upravené vlasy.

Použití:
Aplikujte malé množství Milk_Shake Lifestyling Styling Potion do dlaní a rovnoměrně rozetřete do vlhkých nebo suchých vlasů. Pro dosažení maximálních výsledků pokračujte v úpravě vlasů podle vašich preferencí. Produkt je vhodný pro denní použití a je ideální pro přípravu vlasů na styling.