logo
0

Milk Shake Integrity Nourishing Muru Muru Butter - Vyživující balzám pro regeneraci, výživu a ochranu vlasů

  • Integrity Nourishing
200ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kod: 199516
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Najdete v kategoriích
Milk Shake / Balzámy na vlasy
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Integrity Nourishing
Integrity Nourishing Muru Muru Butter - Vyživující balzám pro regeneraci, výživu a ochranu vlasů

Milk_Shake Integrity Nourishing Muru Muru Butter je výjimečný vlasový produkt navržený tak, aby poskytoval intenzivní výživu a péči vlasům. S jeho bohatým složením aktivních látek a přírodních ingrediencí je ideální volbou pro všechny typy vlasů, které potřebují posílení a hydrataci.

Účinky:
Díky svým účinkům poskytuje Milk_Shake Integrity Nourishing Muru Muru Butter intenzivní hydrataci, která chrání vlasy před suchostí a křehkostí. Jeho složení zajišťuje také ochranu před tepelným poškozením způsobeným fénováním, žehlením nebo kulmováním vlasů. Výsledkem je zdravější, jemnější a lépe zvladatelné vlasy.

Vhodný pro:
Tento výrobek je vhodný pro všechny typy vlasů, včetně suchých, poškozených, barvených nebo chemicky ošetřených vlasů. Poskytuje hloubkovou péči a výživu, která obnovuje vitalitu a sílu vlasů. Můžete ho použít také jako preventivní péči, abyste udrželi své vlasy zdravé a odolné vůči vnějším vlivům.

Použití:
Použití tohoto výrobku je velmi jednoduché. Po umytí vlasů šamponem naneste malé množství Milk_Shake Integrity Nourishing Muru Muru Butter na vlhké vlasy. Jemně ho vetřete od kořínků až po konečky vlasů a nechte působit po dobu 5-10 minut. Poté důkladně opláchněte vlažnou vodou. Pro dosažení optimálních výsledků doporučujeme používat tento výrobek pravidelně, ideálně jednou nebo dvakrát týdně.