logo
0

Milk Shake Incredible Milk - Bezoplachová péče pro všechny typy vlasů

  • Incredible Milk
150ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kod: 199491
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Najdete v kategoriích
Milk Shake / Vlasové spreje
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Incredible Milk
Incredible Milk - Bezoplachová péče pro všechny typy vlasů

Milk_Shake Incredible Milk je revoluční vlasová péče navržená pro posílení, hydrataci a ochranu vlasů. S vysokou koncentrací aktivních látek a přírodních ingrediencí je tento všestranný produkt značky Milk_Shake ideální volbou pro všechny typy vlasů.

Účinky:
Milk_Shake Incredible Milk nabízí širokou škálu výhod pro vaše vlasy. Jeho lehká textura se snadno vstřebává, což zajišťuje rychlý a efektivní výsledek. Tento produkt působí jako ochranný štít proti teplu z vysoušeče vlasů, žehliček a kulmofénů, a zabraňuje tak poškození vlasového vlákna. Jeho hydratační vlastnosti zanechávají vlasy hebké, lesklé a snadno ovladatelné. Milk_Shake Incredible Milk také pomáhá rozčesávat zamotané vlasy, snižuje lámavost a vytváří ochrannou bariéru proti průniku škodlivých látek do vlasového vlákna.

Vhodný pro:
Tento produkt je vhodný pro všechny typy vlasů, od jemných až po hrubé, od rovných po kudrnaté. Jeho jedinečná formule umožňuje přizpůsobení péče podle individuálních potřeb vlasů. Bez oplachování zanechává vlasy svěží, revitalizované a plné života.

Použití:
Použití Milk_Shake Incredible Milk je velmi jednoduché. Naneste malé množství produktu na vlhké nebo suché vlasy a rovnoměrně rozetřete po celé délce vlasů. Neoplachujte. Pokud si přejete intenzivnější účinek, můžete produkt aplikovat i ve větším množství. Výsledek je okamžitě viditelný, a to jak při použití samostatně, tak při kombinaci s dalšími produkty Milk_Shake.