logo
0

Milk Shake Conditioning Direct Colour Light Red - Barvící kondicionér

  • Conditioning Direct
200ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kod: 184636
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Conditioning Direct
Conditioning Direct Colour Light Red - Barvící kondicionér

Jemný barvicí systém bez amoniaku a oxidantů dodává vlasům krásnou, jemnou barvu, aniž by je poškodil. Hledáte dokonalý produkt, který vám dodá dokonalou barvu? Milk Shake Direct Color umí perfektně fungovat - je to barvicí toner - síla pigmentů a zároveň nejdokonalejší způsob, jak dosáhnout kreativní, zdravé a také podmanivé barvy. Direct color je jemný a zároveň všestranný barevný gel. Důležité je, že zaručují nesrovnatelný výsledek. Jsou určeny k jednoduchým úpravám barvení vlasů a realizaci jakýchkoli, i těch nejnetradičnějších konceptů. Navíc je lze použít k odrážení barvených i přírodních vlasů. Navíc přímá barva překryje první šedivé vlasy, tónuje odbarvené vlasy a dodává vlasům intenzitu po barvení. Přímý barevný kondicionér vám umožní změnit a vyživit barvu vašich vlasů. Díky použití barvícího toneru dodáme vlasům úžasný lesk a regeneraci, přípravek je inovativní složení, které umožňuje získat úžasné výsledky barvení. A co je nejdůležitější, kondicionéry jsou zcela bez amoniaku, nevyžadují použití oxidantů a nepoškozují vlasovou strukturu. K dispozici ve 21 odstínech pro nekonečné barevné možnosti.

Účinné látky:
- exkluzivní komplex antioxidantů Integrity 41 *
- bambucké máslo
- mléčné bílkoviny
- arganový olej

Obecná pravidla použití:
Naneste Direct Color na umyté, ručníkem vysušené vlasy, rovnoměrně rozetřete kondicionér, poté masírujte a pročešte. Při emulgaci promasírujte pokožku, abyste odstranili případné zabarvení kůže. V další fázi důkladně opláchněte. Pro intenzivnější nebo tmavší odstíny doporučujeme mytí jemným šamponem. Barva vydrží cca. 8-10 praní.

Kondicionér Direct Color lze také kombinovat s našlehanou pěnou pro jemnější efekt na vlasech a snadnější aplikaci na vlasy. Pokud je zvolena tato forma, míchejte přímou barvu s našlehanou pěnou v plastové nádobě, dokud nezískáte jednotnou barvu. Poté naneste barevnou pěnu na vlasy, opláchněte je vodou a užijte si fenomenální a zdravou barvu na vlasech.