logo
0

Milk Shake Colour Whipped Cream Light Red - Tónovací pěna pro oživení červených odstínů

  • Colour Whipped
Light Red
SKLADEM
 
Kdy obdržím?
Kod: 199497
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Najdete v kategoriích
Milk Shake / Styling
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Colour Whipped
Colour Whipped Cream Light Red - Tónovací pěna pro oživení červených odstínů

Milk_Shake Colour Whipped Cream Light Red je inovativní vlasový produkt, který dokonale kombinuje péči o vlasy s okamžitým zbarvením. Tato vyspělá formulace je navržena tak, aby nabídla vynikající výsledky a zároveň udržela vlasy zdravé a lesklé.

Účinky:
Účinky tohoto produktu jsou více než jen barvení vlasů. Jeho lehká textura umožňuje snadnou aplikaci a rychlé vstřebávání, čímž minimalizuje riziko skvrn na pokožce nebo oblečení. Cream Light Red dodává vlasům jasný a živý odstín červené barvy, který vydrží dlouho a nevybledne.

Vhodný pro:
Tento výrobek je ideální pro ty, kteří touží po dočasném zbarvení svých vlasů bez trvalého zásahu. Je vhodný pro přírodní i barvené vlasy a dodává jim osvěžující a jasný tón. Milk_Shake Colour Whipped Cream Light Red je nejúčinnější na světlejší vlasy, ale může být použit i na tmavší odstíny vlasů pro subtilní zvýraznění.

Použití:
Použití tohoto výrobku je velmi jednoduché. Po důkladném umytí vlasů naneste malé množství krému na vlhké vlasy a jemně jej rozčešte. Nechte působit po dobu několika minut a poté důkladně opláchněte vodou. Výsledkem budou okamžitě zbarvené vlasy s jasným a živým odstínem červené.