logo
0

Milk Shake Color Care Deep Color Maintainer Balm - Vyživující balzám pro barvené vlasy

  • Color Care
500ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kod: 199488
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Najdete v kategoriích
Milk Shake / Balzámy na vlasy
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Color Care
Color Care Deep Color Maintainer Balm - Vyživující balzám pro barvené vlasy

Milk_Shake Color Care Deep Color Maintainer Balm je vysoce účinný vlasový balzám navržený speciálně pro udržení a prodloužení živosti a intenzity barvy vašich vlasů. Jeho jedinečná receptura a aktivní látky pomáhají posílit a chránit barvené vlasy, zatímco dodávají potřebnou hydrataci a živiny.

Účinky:
Arganový olej je známý svými výživnými vlastnostmi a poskytuje vlasům hloubkovou hydrataci a ochranu proti poškození způsobenému stylováním a teplými nástroji. Výtažky z meruňky jsou bohaté na vitamíny A a C, které podporují zdravý růst vlasů a zanechávají je hedvábně jemné a lesklé.

Vhodný pro:
Díky svým specifickým složkám a vlastnostem je Milk_Shake Color Care Deep Color Maintainer Balm ideální pro barvené vlasy, které potřebují intenzivní péči a udržení živosti barvy. Jeho omlazující a hydratační účinky zabraňují vyblednutí a vytvoření nežádoucích odstínů, zatímco chrání vlasy před poškozením způsobeným UV zářením a teplými nástroji.

Použití:
Použití tohoto balzámu je jednoduché. Po umytí vlasů šamponem naneste malé množství balzámu na vlhké vlasy, zaměřujte se zejména na konečky vlasů. Nechte působit 1-2 minuty a poté důkladně opláchněte vlažnou vodou. Pro dosažení maximálních výsledků doporučujeme používat Milk_Shake Color Care Deep Color Maintainer Balm pravidelně jako součást vaší vlasové rutiny.