logo
0

Milk Shake Cold Conditioning Direct Colour Brown - Barvící kondicioner

  • Cold Conditioning
200ml SKLADEM  
Kdy obdržím?
Kod: 199501
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Najdete v kategoriích
Milk Shake
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Cold Conditioning
Cold Conditioning Direct Colour Brown - Barvící kondicioner

Conditioning Direct Color od Milk Shake je inovativní produkt pro barvení vlasů s ideálním složením pro krásné a zdravé vlasy.

Jemný barvicí systém bez amoniaku a oxidantů dodává vlasům krásnou, jemnou barvu bez poškození vlasů. Obsahuje vysoce kvalitní pigmenty, které nenarušují strukturu vlasů. Odstíny lze libovolně kombinovat a vytvořit si tak vlastní barevnou paletu.

Toner plní roli kondicionéru, který má vyživující a regenerační vlastnosti, díky čemuž dodává vlasům nejen krásný odstín, ale také o ně pečuje. Bambucké máslo obsažené ve složení vlasy nádherně vyživuje, hydratuje a zjemňuje a slunečnicový olej regeneruje prameny a zabraňuje lámání a lámání vlasů.

Toner je ideální pro péči o barvu vlasů. Můžete jej použít jako regenerační kondicionér pro zachování zvolené barvy vlasů nebo jako toner, který dodá vlasům krásný semi-permanentní odstín.

Použití:
Aplikujte na suché, předem umyté vlasy a držte (podle potřeby), 5 až 30 minut, poté důkladně opláchněte, vlasy již nemyjte šamponem. Sušte jako obvykle a užívejte si oživenou barvu a mega lesk.