logo
0

Milk Shake Argan Oil - Ochranný olej pro všechny typy vlasů

  • Argan Oil
250ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kod: 199481
Najdete v kategoriích
Milk Shake / Vlasové oleje
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Argan Oil
Argan Oil - Ochranný olej pro všechny typy vlasů

Milk_Shake Argan Oil je výjimečným produktem pro péči o vlasy, který nabízí vynikající účinky a prospěch pro různé typy vlasů. Tento vysoce kvalitní arganový olej je bohatý na aktivní látky a je známý svými hydratačními, regeneračními a ochrannými vlastnostmi.

Účinky:
Aktivní látky v arganovém oleji pronikají hluboko do vlasových folikulů, posilují je a napomáhají obnově jejich struktury. Tento olej také vytváří ochranný filtr kolem vlasového vlákna, který pomáhá chránit vlasy před poškozením způsobeným teplem, sluncem, chemikáliemi a dalšími vnějšími vlivy.

Vhodný pro:
Milk_Shake Argan Oil má mnoho výhod pro různé typy vlasů. Pro suché a poškozené vlasy poskytuje hloubkovou hydrataci, zlepšuje elasticitu vlasů a minimalizuje jejich lámavost. Pro jemné vlasy dodává objem a zároveň snižuje jejich křehkost. Pro hrubé a nepoddajné vlasy zase zjemňuje texturu a usnadňuje jejich úpravu.

Použití:
Použití Milk_Shake Argan Oil je velmi jednoduché. Stačí aplikovat malé množství oleje na vlhké nebo suché vlasy, rozetřít ho mezi dlaněmi a rovnoměrně rozetřít po délce vlasů. Poté můžete pokračovat ve svém obvyklém stylingu. Olej lze použít jako finální úpravu, ale také jako přípravek před fénováním nebo použitím žehličky na vlasy.