logo
0

Kiss My Face 65996 Salon Naturals Nails ( 28 ks ) - Přírodní nehty vhodné pro lakování

  • 65996 Salon
AKCE SKLADEM
Kdy obdržím?
Kod: 161955
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
65996 Salon
65996 Salon Naturals Nails ( 28 ks ) - Přírodní nehty vhodné pro lakování

Přírodní nehty vhodné pro lakování Salon Naturals jsou stejné jako akrylové nehty používané v profesionálních salonech. Jsou trvanlivější a lze je snadno odstranit. Pro odborníky jsou často volbou číslo 1. Každá sada nehtů obsahuje lepidlo, které drží nehty, dokud je neodstraníte. Tyto nehty lze i zastřihnout a upravit do libovolného tvaru! Noste tyto snadno použitelné nehty samotné nebo přidejte svůj oblíbený lak!

VLASTNOSTI:
- umělé nehty přírodní,
- s rovným zakončením,
- vhodné pro lakování,
- snadno se odstraňují,
- jsou trvanlivější,
- lze je zastřihnout a upravovat.

Nehty, růžové lepidlo na nehty 2 g, zatlačovač nehtové kůžičky

KYANOAKRYLÁT. NEBEZPEČNÁ LÁTKA. SLEPÍ KŮŽI I OČI BĚHEM NĚKOLIKA SEKUND. UCHOVÁVEJTE MIMO DOSAH DĚTÍ. Působí podráždění kůže. Působí podráždění očí. Může způsobit dýchací obtíže. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte oči vodou. Máte-li kontaktní čočky, vyjměte je. PŘI ZASAŽENÍ KŮŽE: Omyjte mýdlem a dostatečným množstvím vody, pak lepidlo opatrně sloupněte. Vyhledejte lékařské ošetření. Vyvarujte se vdechování výparů. Používejte výhradně podle návodu. Používejte v dobře větraných prostorách. Nepoužívejte, pokud jsou nehty nebo kůže poškozené nebo zanícené.

Naneste tenkou rovnoměrnou vrstvu lepidla na přírodní nehet. Naneste vrstvu lepidla na umělý tip nebo nalepovací nehet. Stiskněte a podržte asi 5 sekund.