logo
0

K18 Professional Molecular Repair Hair Mist - Vyživující péče ve spreji pro velmi suché a poškozené vlasy

  • Professional Molecular
300ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kod: 197547
Najdete v kategoriích
K18 / Spreje na vlasy
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Professional Molecular
Professional Molecular Repair Hair Mist - Vyživující péče ve spreji pro velmi suché a poškozené vlasy

V dnešní uspěchané době, kdy jsou naše vlasy denně vystavovány různým zátěžím, od tepelného stylingu až po agresivní vnější environmentální vlivy, hledáme něco více než jen běžnou péči. Vstupte do nové éry vlasové kosmetiky s K18 Professional Molecular Repair Hair Mist, vyživujícím sprejem, který nabízí odbornou péči a obnovu poškozených vlasů.

Účinky:
K18 Molecular Repair Hair Mist přináší mnohem více než jen povrchovou úpravu. Je navržen tak, aby pronikl hluboko do vlasového vlákna, opravil vnitřní poškození a zároveň poskytl ochranu proti budoucím zátěžím. Po první aplikaci můžete očekávat viditelně silnější, pružnější a zdravější vlasy, které jsou odolnější vůči vnějším vlivům.

Ať už jste vášniví milovníci barvení vlasů, častí návštěvníci kadeřnictví, nebo prostě jen hledáte něco pro své přirozené vlasy, tento sprej je pro vás. Díky své bohaté a koncentrovanému složení je vhodný pro všechny typy vlasů, včetně těch nejcitlivějších.

Použití:
Aplikace je navržena tak, aby byla co nejjednodušší. Po umytí vlasů důkladně vstříkněte sprej na vlhké vlasy. Masírujte do vlasů a pokožky hlavy a nechte působit. Vlasy neoplachujte. Poté můžete vlasy upravit dle svého obvyklého stylu. Pro dosažení optimálních výsledků doporučujeme pravidelné používání.