logo
0

Filorga Intense Hydration Kit - Dárková sada s hydratačním účinkem

  • Intense Hydration
AKCE SKLADEM
Kdy obdržím?
Kod: 190349
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Intense Hydration
Intense Hydration Kit - Dárková sada s hydratačním účinkem

Micelární roztok 50ml
OKAMŽITĚ ROZPUSTÍ voděodolný make-up. ZARUČUJE ODSTRANĚNÍ LÍČENÍ z očního okolí, chrání nejtenčí pokožku na horních a dolních víčkách. NEPÁLEJTE SE V OČÍCH. RESPEKTUJTE fyziologickou rovnováhu pokožky způsobenou zarudnutím. POSKYTUJE pokožce pocit pohodlí, bez pocitu škubání. Zcela čistá, vyhlazená a v rovnováze pokožka efektivněji reaguje na následnou péči.

Hydra-Filler 30ml
Kyselina hyaluronová působí jako opravdová hydratační infuze a může obsahovat až 1000násobek své hmotnosti ve vodě. Naše péče kombinuje dvě účinné kyseliny hyaluronové (vysokomolekulární + mikrofragmentace) pro viditelný efekt mikrovyplnění a hydratace. Zároveň je posílena tvorba kolagenu, aby se omezil vznik vrásek a prasklin v dermis.

Hydra-Hyal 7ml
Hydratační, vyhlazující a bobtnající: Čtyři typy kyseliny hyaluronové, které pronikají hluboko do pokožky, aby ji okamžitě zjemnily, nabobtnaly a zvlhčily. Pro trvalý efekt mládí: Dvě rostliny, které stimulují produkci kyseliny hyaluronové v dermis a epidermis při zachování přirozených zásob pokožky. Zesilovač jasu: Kombinace složky, která podporuje obnovu buněk, a revitalizačního komplexu NCEF navrací pleti svěží a jasný vzhled. Pleť je okamžitě hydratovaná zevnitř a obnovuje se jas a pružnost pokožky. Po 14 dnech jsou jemné linky způsobené dehydratací znatelně redukovány.

Meso-Mask 30ml
MESO-MASK obohacená o kolagen a elastin viditelně vyhlazuje vrásky a zanechává pokožku hydratovanou. / Polysacharid rhamnózy Redukuje zarudnutí, zesvětluje pleť a odhaluje zářivost. Hydratační urea Navrací pokožce vláčnost a hebkost. Hladká, krémová textura pro jedinečný okamžik relaxace.