logo
0

Fillerina 12HA Filler Treatment ( 2 x 30 ml ) - Péče s vyplňujícím účinkem ( stupeň 5 )

  • 12HA Filler
30ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kod: 163171
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
12HA Filler
12HA Filler Treatment ( 2 x 30 ml ) - Péče s vyplňujícím účinkem ( stupeň 5 )

Fillerina je první dermokosmetické vyplňující ošetření pro vnější aplikaci, které se používá v domácím prostředí. Název produktu pochází z mechanismu vyplnění (filling) prohlubní v obličeji (vrásek) a z mechanismu doplnění objemu specifických zón (test in vivo) díky působení speciálních molekul kyseliny hyaluronové o různých molekulových hmotnostech pro různou úroveň výplně linií vyjadřujících emoce, vrásek způsobených věkem, mikroreliéfu a oblastí obličeje podléhající ochabnutí nebo ztrátě hustoty (lícní kosti, kolem oválu obličeje, povrch rtů). Toto ošetření je určeno pro velmi hluboké vrásky a mimické linky (vrásky způsobené přirozeným stárnutím s velmi výrazným a nerovnoměrným mikroreliéfem, zřetelné kožní prohlubně a úbytek tkání, pokožka s nedostatečnou tloušťkou, hustotou a plasticitou, výrazné známky ochablosti).

Fillerina je první dermokosmetické vyplňující ošetření pro vnější aplikaci, které se používá v domácím prostředí. Název produktu pochází z mechanismu vyplnění (filling) prohlubní v obličeji (vrásek) a z mechanismu doplnění objemu specifických zón (test in vivo) díky působení speciálních molekul kyseliny hyaluronové o různých molekulových hmotnostech pro různou úroveň výplně linií vyjadřujících emoce, vrásek způsobených věkem, mikroreliéfu a oblastí obličeje podléhající ochabnutí nebo ztrátě hustoty (lícní kosti, kolem oválu obličeje, povrch rtů).

Balení Fillerina obsahuje: - 14 dávek (po 2 ml) Densifying-Filler Gel pro vyplňující účinek = 12 molekul kyseliny hyaluronové o různých molekulových hmotnostech objem lícních kostí a rtů - 14 dávek (po 2 ml) výživné emulze pro obnovu hutnosti = 3 typy kolagenu a 2 typy elastinu pro podporu pevnosti pokožky - 2 přesné aplikátory pro vnější použití

5. STUPEŇ: Velmi hluboké vrásky a mimické linky (Vrásky způsobené přirozeným stárnutím s velmi výrazným a nerovnoměrným mikroreliéfem. Zřetelné kožní prohlubně a úbytek tkání. Kůže s nedostatečnou tloušťkou, hustotou a plasticitou. Výrazné známky ochablosti. Potřeba většího objemu lícních kostí a rtů.)

Návod na použití:
1x denně po dobu 14 dnů na čistou pokožku (ráno nebo večer)
1. Pomocí aplikátoru natáhněte postupně až 2 ml vyplňujícího gelu (lahvička č.1) a naneste do požadovaných oblastí
2. Nechte působit po dobu 10 minut
3. Lehkým poklepáváním na pokožku dokončíte vstřebání zbývajícího produktu (neprovádějte rotační masáže nebo pohyby, aby nedocházelo k možné tvorbě zbytků na povrchu)
4. Poté naneste výživnou emulzi (lahvička č. 2)

Pro podporu účinku přípravku je vhodné před aplikací přípravku Fillerina Gel vypít dvě sklenice vody - po prvních 14 dnech můžete pokračovat zapojením přípravků denního či nočního ošetření Pouze pro vnější použití. Vyvarujte se kontaktu s očima. Nepodávejte injekčně. Uchovávejte mimo dosah dětí. Chraňte před světlem a teplem.