logo
0

Fillerina 12HA Filler Treatment 2 x 30 ml - Péče s vyplňujícím účinkem stupeň 3

  • 12HA Filler
30ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kod: 162093
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
12HA Filler
12HA Filler Treatment 2 x 30 ml - Péče s vyplňujícím účinkem stupeň 3

Fillerina je první dermokosmetické vyplňující ošetření pro vnější aplikaci, které se používá v domácím prostředí. Název produktu pochází z mechanismu vyplnění (filling) prohlubní v obličeji (vrásek) a z mechanismu doplnění objemu specifických zón (test in vivo) díky působení speciálních molekul kyseliny hyaluronové o různých molekulových hmotnostech pro různou úroveň výplně linií vyjadřujících emoce, vrásek způsobených věkem, mikroreliéfu a oblastí obličeje podléhající ochabnutí nebo ztrátě hustoty (lícní kosti, kolem oválu obličeje, povrch rtů).

Vyplňující účinek: 12 molekul kyseliny hyaluronové o různých molekulových hmotnostech objem lícních kostí a rtů.
Obnova hutnosti: 3 typy kolagenu a 2 typy elastinu pro podporu pevnosti pokožky.

- na kožní prohlubně (vrásky způsobené věkem a mimické linky)
- pro objem lícních kostí a rtů
- k vyhlazení vrásek mezi obočím, nasolabiálních rýh a kontur kolem rtů
- pro obnovu hustoty a plasticity pokožky
- pro podporu obnovy kožních struktur, jako jsou kolagenová a elastická vlákna, extracelulární matrix

Jak používat:
Fillerina 12HA pleťová péče s vyplňujícím účinkem se používá každý den po dobu 14 dnů, ráno nebo večer, v závislosti na individuálních potřebách a zvyklostech, nanesením 2 ml gelu pro obnovu hutnosti s vyplňujícím účinkem (lahvička č. 1) na vrásky, oblast nejvýraznějšího mikroreliéfu a do oblastí, které vyžadují výraznější objem (lícní kosti, rty). K podpoře účinku přípravku Fillerina se doporučuje aplikovat přípravek na čistou pokožku, zbavenou kožního mazu a nečistot. Aplikace se provádí pomocí speciálního dávkovače/aplikátoru, který umožňuje natáhnout dvě oddělená 1ml množství produktu (celkem až 2 ml na aplikaci) a přesně jej uvolnit do požadovaných oblastí. Gel se ponechá působit po dobu 10 minut, aby aktivní složky „vyplnily“ oblasti aplikace. Aplikaci dokončíte vklepáním zbývajícího produktu pomocí dlaně nebo prstů. Neprovádějte rotační masáže nebo pohyby, aby nedocházelo k možné tvorbě zbytků na povrchu. Jakýkoli pocit napětí na kůži je způsoben působením produktu. Poté naneste výživnou emulzi (lahvička č. 2), která zaručuje dostatečné množství zvlhčujících a vyživujících látek a zakončuje tak aplikaci výplně maximálním komfortem pro pokožku obličeje a krku. Podle potřeby natáhněte 1 - 2 ml filmu a naneste na obličej a krk. Pro podporu účinku přípravku je vhodné před aplikací přípravku Fillerina Gel vypít dvě sklenice vody. Po prvních 14 dnech můžete pokračovat přípravky denního ošetření Fillerina 12HA.

Balení obsahuje:
14 dávek (po 2 ml) Densifying-Filler Gel
14 dávek (po 2 ml) výživné emulze
2 přesné aplikátory pro vnější použití

Upozornění:
Pouze pro vnější použití. Dermokosmetické ošetření. Vyvarujte se kontaktu s očima. Nepodávejte injekčně. Uchovávejte mimo dosah dětí. Chraňte před světlem a teplem.