logo
0

Fanola Perfumed Hydrogen Peroxide 30 Vol./ 9% - Vyvíjecí emulze

  • Perfumed Hydrogen
300ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kod: 197688
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Perfumed Hydrogen
Perfumed Hydrogen Peroxide 30 Vol./ 9% - Vyvíjecí emulze

Fanola Perfumed Hydrogen Peroxide 30 Vol./ 9% je vysoce kvalitní vyvíjecí emulze, která je navržena tak, aby zabezpečila dokonalé a rovnoměrné barvení vlasů. S koncentrací 9% peroxidu vodíku, tato emulze funguje efektivně s různými typy barvicích a zesvětlujících produktů, čímž zajistí vynikající výsledky barvení. V tomto podrobném popisu se zaměříme na jednotlivé aspekty produktu, abychom vám poskytli úplný přehled o tom, co Fanola Perfumed Hydrogen Peroxide 30 Vol./ 9% nabízí.

Účinky:
Zajištění efektivního barvení: Peroxid vodíku otevírá vlasovou kutikulu a umožňuje barvicím nebo zesvětlujícím molekulám proniknout do vlasového vlákna, což zajišťuje intenzivní a dlouhotrvající výsledek.
Příprava vlasů na další ošetření: Produkt pomáhá odstranit stávající barvící pigmenty a připravuje vlasy na nový odstín nebo jiné chemické zákroky.
Péče o vlasy po barvení: Kondicionující složky v produktu pomáhají obnovit přirozenou hydrataci a lesk vlasů, které mohou být po chemickém zákroku oslabené.
Zlepšení celkového vzhledu vlasů: Vlasy jsou po použití hladší, lesklejší a snadněji se rozčesávají.

Vhodný pro:
Fanola Perfumed Hydrogen Peroxide 30 Vol./ 9% je vhodná pro použití v kombinaci s permanentními a semi-permanentními barvami na vlasy, stejně jako s produkty pro zesvětlení. Je ideální pro ty, kteří hledají intenzivní výsledky barvení, ať už se jedná o úplnou změnu barvy, zdůraznění melíru, nebo pokrytí šedin.

Použití:
Před použitím důkladně protřepejte lahvičku, aby se obsah emulze promíchal. Smíchejte Fanola Perfumed Hydrogen Peroxide 30 Vol./ 9% s vybraným barvicím nebo zesvětlujícím produktem podle pokynů výrobce. Následně směs aplikujte rovnoměrně na suché vlasy. Nechejte působit po požadovanou dobu, a pak vlasy důkladně opláchněte. Po barvení nebo zesvětlení doporučujeme použít vyživující šampon,kondicionér nebo masku, aby byly vaše vlasy hydratované a chráněné.

Fanola Perfumed Hydrogen Peroxide 30 Vol./ 9% je profesionální vyvíjecí emulze, která zaručuje dokonalé výsledky barvení azesvětlení. S její pomocí můžete dosáhnout intenzivních a dlouhotrvajících barev, a to vše s dodatečnou péčí o strukturu vašich vlasů. Její speciální složení zajišťuje, že vaše vlasy budou během celého procesu chráněny a hydratované. Fanola Perfumed Hydrogen Peroxide 30 Vol./ 9% je tedy ideální volbou pro všechny, kteří hledají kvalitní a spolehlivou vyvíjecí emulzi pro své barvicí a zesvětlující procedury.