logo
0

Eucerin Actinic Control MD Emulsion SPF 100 - Ochranná emulze

  • Actinic Control
80ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kod: 166457
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Actinic Control
Actinic Control MD Emulsion SPF 100 - Ochranná emulze

Zdravotnický prostředek pro prevenci aktinické keratózy a nemelanomových kožních nádorů nebo jako podpůrná přídatná léčba aktinické keratózy. S SPF 100 poskytuje ochranu před UVB zářením a velmi vysokou ochranu před UVA zářením. Díky lehké konzistenci, která se snadno nanáší, je ideální pro každodenní použití.
Čtěte pečlivě návod k použití prostředku. Eucerin® ACTINIC CONTROL MD SPF 100 je zdravotnický prostředek určený k prevenci aktinické keratózy a nemelanomových kožních nádorů (NMSC) a k podpůrné přídatné léčběaktinické keratózy.

* Používejte pouze na čistou a neporušenou pokožku.
- Nanášejte každé ráno v dostatečném množství (2 mg / cm2).
- V případě vystavení pokožky přímému slunečnímu záření aplikaci pro zachování původní ochrany opakujte každé 2 hodiny, zejména po koupání, pokud se zpotíte nebo po použití ručníku.
- Použití menšího množství produktu výrazně snižuje úroveň ochrany.
- Na slunci se nezdržujte příliš dlouho, ani v případě, že používáte přípravek sluneční ochrany; nadměrné vystavování pokožky slunci představuje vážnou zdravotní hrozbu.
- Noste ochranný oděv a na nechráněné oblasti pokožky používejte dostatečnou sluneční ochranu. 
- Před použitím kosmetických výrobků (make-up, základový krém, dekorativní kosmetika) naneste nejdříve Eucerin® ACTINIC CONTROL MD SPF 100 a počkejte, dokud se zcela nevstřebá. Poté můžete nanášet další produkty.
- Pro optimální prevenci je nutné používat výrobek pravidelně každý den po celý rok. 
- Nechte zcela vstřebat a zabraňte přímému kontaktu s oděvy a pevnými povrchy, na nichž by výrobek mohl zanechat skvrny. 
- Zabraňte kontaktu s očima a sliznicemi. V případě náhodného kontaktu s očima, vypláchněte oči vlažnou vodou, a pokud příznaky přetrvávají, vyhledejte lékaře.
- Pacienti, kteří podstupují farmakologickou nebo chirurgickou léčbu aktinické keratózy, by měli Eucerin ACTINIC CONTROL MD SPF 100 začít používat teprve po uzavření/zahojení lézí a dle doporučení jejich lékaře.
- Informace k používání Eucerin ACTINIC CONTROL MD SPF 100 u kojenců, dětí a těhotných nebo kojících žen nejsou k dispozici.