logo
0

Delhicious Rich Roots Hair Oil - Vlasový olej

  • Rich Roots
100ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kod: 196805
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Rich Roots
Rich Roots Hair Oil - Vlasový olej

Olej na vlasy se směsí 6 rostlinných, ajurvédských, indických olejů, které se po staletí používají pro posílení vlasů a podporu jejich růstu. 

Vytvořený tak, aby se stal součástí Vašeho rituálu péče o vlasy. Seznamte se se směsí 6 rostlinných, ajurvédských, indických olejů, které se po staletí používají pro posílení vlasů a podporu jejich růstu. Amla (indický angrešt) je bohatý na Vitamín C, posiluje pokožku hlavy, redukuje vypadávání vlasů a podporuje jejich růst. Bhringraj, také známý jako "král bylinek", má protizánětlivé vlastnosti, díky kterým redukuje tvorbu lupů a ulevuje suché a svědivé pokožce hlavy se sklony k lupénce. Arganový olej, bohatý na antioxidanty, hydratuje a dodává lesk, zatímco rozmarýnový olej pomáhá stimulovat folikuly a vlasy jsou tak zdravější, delší a silnější. 

Naneste požadované množství oleje přímo do rozpuštěných vlasů a vmasírujte do pokožky hlavy. Pro dosažení nejlepších výsledků nechte působit alespoň 10 minut nebo přes noc. Opláchněte a vyčistěte jako obvykle šamponem.