logo
0

Davines LOVE Smoothing Shampoo Bar - Uhlazující tuhý šampon

  • LOVE Smoothing
100g SKLADEM
Kdy obdržím?
Kod: 185293
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
LOVE Smoothing
LOVE Smoothing Shampoo Bar - Uhlazující tuhý šampon

Uhlazující tuhý šampon jemně čistí a podporuje narovnávání. Je bohatý na mastné kyseliny a vitamíny, má elastický a zjemňující účinek.

Essential Haircare je řada vytvořená tak, aby reprezentovala naše hodnoty a dobré úmysly. Obsahuje aktivní látky ze Slow Food Presidia pro podporu biodiverzity pro budoucí generace. Řada Essential Haircare se však zrodila s další podstatnou vlastností: obsah je důležitější než obal; kvalitní složení, které vítězí nad obalem. Tato řada představila koncept obalů s nízkým dopadem na životní prostředí díky menšímu množství použitého materiálu a možnosti znovu obaly použít. Jakmile je produkt spotřebován, může se ve skutečnosti stát praktickým úložištěm pro cokoli, co si chcete ponechat nebo uložit, což poprvé vyvolává myšlenku opětovného použití raději než recyklace.

Použití:
Navlhčete tuhý šampon vodou a vytvořte jemnou krémovou pěnu. Naneste pěnu na mokré vlasy a vmasírujte, dokud nebude produkt rovnoměrně rozmístěn. Důkladně opláchněte a v případě potřeby opakujte.
Následně použijte vhodný kondicionér. Po umytí se pocit mokrých vlasů může lišit od toho, na co jste zvyklí u tradičních šamponů. Nebojte se, po vysušení budou vaše vlasy vzdušné, jemné.