logo
0

Davines Essential Haircare Nounou Shampoo - Vyživující šampon pro velmi suché a poškozené vlasy

  • Essential Haircare
250ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kod: 200507
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Najdete v kategoriích
Davines / Šampony
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Essential Haircare
Essential Haircare Nounou Shampoo - Vyživující šampon pro velmi suché a poškozené vlasy

Davines Essential Haircare Nounou Shampoo je luxusní šampon, který je speciálně vytvořen pro velmi suché a poškozené vlasy. Díky svým bohatým výživným a hydratačním vlastnostem tento produkt efektivně oživuje a obnovuje vlasy, zatímco poskytuje hluboké čištění bez narušení přirozeného rovnováhy vlasů.

Účinky:
Davines Essential Haircare Nounou Shampoo je navržen tak, aby poskytoval mnohostranné výhody pro velmi suché a poškozené vlasy. Tento šampon jemně odstraňuje nečistoty a oleje, zatímco dodává vlasům potřebné živiny a vlhkost. Jeho výživné složky pomáhají posílit vlasová vlákna a zlepšit jejich pružnost a odolnost proti poškození. Výsledkem je, že vlasy jsou silnější, zdravější a plnější s přirozeným leskem a pružností.

Vhodný pro:
Davines Essential Haircare Nounou Shampoo je ideální pro lidi s velmi suchými, poškozenými nebo chemicky ošetřenými vlasy. Jeho bohaté výživné a hydratační vlastnosti jsou také vhodné pro vlasy, které jsou pravidelně vystaveny teplu ze stylingových nástrojů nebo z vysoušeče.

Použití:
Davines Essential Haircare Nounou Shampoo je snadno použitelný. Naneste malé množství šamponu na mokré vlasy a jemně masírujte do vlasů a pokožky hlavy. Nechte šampon působit několik minut, aby se jeho účinné složky mohly plně absorbovat a poté důkladně opláchněte. Pro nejlepší výsledky doporučujeme následné použití Davines Essential Haircare Nounou Conditioner.