logo
0

Bumble and bumble Surf Foam Spray Blow Dry - Stylingová pěna pro plážový efekt

  • Surf Foam
150ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kod: 190676
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Surf Foam
Surf Foam Spray Blow Dry - Stylingová pěna pro plážový efekt

Bumble And Bumble Surf Foam Spray Blow Dry je jedinečná stylingová pěna, která vytváří rozcuchaný vzhled plážových vln s bohatým objemem a přirozenou texturou. Tento inovativní produkt je kombinací mořské soli a hydratačních složek, které dodají vašim vlasům toužený letní vzhled a to bez námahy.

Účinky:
Použití této pěny vám umožní dosáhnout touženého efektu plážových vln - objemných, plných textury a přitom hydratovaných. Tento produkt nezanechává vlasy tuhými nebo lepkavými, ale naopak je nechá lehké a přirozeně vypadající.

Vhodný pro:
Bumble And Bumble Surf Foam Spray Blow Dry je ideální pro všechny typy vlasů, od jemných až po hrubé, které touží po letním vzhledu. Je to skvělý produkt pro ty, kteří hledají lehkou, ale efektivní stylingovou pěnu pro vytvoření plážových vln.

Použití:
Pěnu naneste na vlhké vlasy, poté je vysušte fénem nebo nechte přirozeně uschnout pro dosažení nejlepšího efektu. Můžete také použít difuzér pro extra objem. Pro dosažení maximálního plážového efektu, zkuste vlasy stočit do copů během sušení