logo
0

Bumble and bumble BB Don't Blow It Thick (H)air Styler - Uhlazující krém pro hrubé a nepoddajné vlasy

  • BB Don't
150ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kod: 190664
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
BB Don't
BB Don't Blow It Thick (H)air Styler - Uhlazující krém pro hrubé a nepoddajné vlasy

Představujeme Bumble and Bumble BB Don't Blow It Thick (H)air Styler, revoluční uhlazující krém navržený pro hrubé a nepoddajné vlasy. Tento inovativní stylizační produkt nabízí jasné řešení pro zvládnutí těchto typů vlasů, poskytuje přirozený a zdravý vzhled bez fénování. Udělejte z vašich nepoddajných vlasů minulost a začněte těžit z výhod tohoto uhlazujícího krému.

Účinky:
Bumble and Bumble BB Don't Blow It Thick (H)air Styler poskytuje výjimečnou kontrolu nad nepoddajnými vlasy. Jeho výživné složení vyhlazuje vlasy, redukuje krepatost a zanechává vlasy hladké, lesklé a snadno ovladatelné. Bez potřeby fénování nebo stylingu horkým vzduchem můžete dosáhnout přirozeně vypadajících, zdravě vypadajících vlasů.

Vhodný pro:
Tento uhlazující krém je ideální pro hrubé a nepoddajné vlasy, které potřebují extra kontrolu a hladkost.

Použití:
Bumble and Bumble BB Don't Blow It Thick (H)air Styler je snadný na použití. Na vlhké vlasy aplikujte malé množství krému, rovnoměrně ho rozprostřete a nechte vlasy přirozeně uschnout. Pro větší kontrolu a definici můžete produkt aplikovat na suché vlasy. Po použití tohoto krému budou vaše vlasy hladké, zvládnuté a zdravě vypadající bez potřeby použití horkého vzduchu.