logo
0

Bumble and bumble BB Bond Building Repair Conditioner - Posilující kondicionér pro velmi suché a poškozené vlasy

  • BB Bond
200ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kod: 197698
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
BB Bond
BB Bond Building Repair Conditioner - Posilující kondicionér pro velmi suché a poškozené vlasy

Bumble And Bumble BB Bond Building Repair Conditioner je vysoce účinný kondicionér určený pro intenzivní obnovu a výživu velmi suchých a poškozených vlasů. S tímto kondicionérem můžete vaše vlasy vrátit do svého přirozeného zdravého stavu, zvýšit jejich pružnost a poskytnout jim hladký a lesklý vzhled.

Účinky:
Použití Bumble And Bumble BB Bond Building Repair Conditioner výrazně zlepšuje stav suchých a poškozených vlasů. Pravidelné používání tohoto kondicionéru pomáhá obnovovat vlasy do jejich přirozeného zdravého stavu, posiluje jejich pružnost a dodává jim hladký a lesklý vzhled.

Vhodný pro:
BB Bond Building Repair Conditioner je ideální pro velmi suché a poškozené vlasy. Je zvláště účinný pro vlasy, které byly poškozeny tepelným stylingem, chemickými ošetřeními nebo škodlivými vlivy prostředí.

Použití:
Po umytí vlasů šamponem Bumble And Bumble BB Bond Building Repair naneste kondicionér na vlasy a nechte působit několik minut. Poté vlasy důkladně opláchněte. Pro maximální výsledky doporučujeme používat v kombinaci s BB Bond Building Repair Shampoo a BB Bond Building Repair Treatment