logo
0

Alterna My Hair My Canvas Jelly Fix Repair Booster - Gelová kúra pro velmi poškozené vlasy

  • My Hair
50ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kod: 190389
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
My Hair
My Hair My Canvas Jelly Fix Repair Booster - Gelová kúra pro velmi poškozené vlasy

Alterna My Hair My Canvas Jelly Fix Repair Booster je revoluční gelová kúra určená speciálně pro velmi poškozené vlasy. Tento produkt z řady My Hair My Canvas od Alterna je navržen tak, aby hluboce obnovil a opravil vaše vlasy, díky čemuž budou opět vypadat zdravě a krásně.

Účinky:
Alterna My Hair My Canvas Jelly Fix Repair Booster intenzivně obnovuje a opravuje poškozené vlasy, zatímco zlepšuje jejich celkový vzhled a pocit. Pomáhá také chránit vlasy před budoucím poškozením a udržovat je silné a zdravé.

Vhodný pro:
Tato gelová kúra je ideální pro velmi poškozené vlasy, které potřebují intenzivní obnovu a péči. Je to skvělá volba pro vlasy poškozené chemickými ošetřeními, jako je barvení nebo trvalá, nebo vlasy poškozené tepelným stylingem.

Použití:
Aplikujte malé množství produktu do dlaní a poté rovnoměrně rozprostřete na čisté, vlhké vlasy. Neoplachujte. Vlasy následně usušte a upravte, jak jste zvyklé. Produkt může být také použit jako předšamponová kúra pro extra intenzivní obnovu.

Alterna My Hair My Canvas Jelly Fix Repair Booster je perfektním řešením pro ty, kteří hledají intenzivní a účinnou péči pro své velmi poškozené vlasy.