logo
0

Alfaparf Milano Semi Di Lino Reconstruction SOS Emergency Oil ( 6 x 13 ml ) - Posilující péče pro suché a poškozené vlasy

  • Semi Di
613ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kod: 199907
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Nebo vyzkoušejte další produkty z řady Oleje na vlasy:
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Semi Di
Semi Di Lino Reconstruction SOS Emergency Oil ( 6 x 13 ml ) - Posilující péče pro suché a poškozené vlasy

Alfaparf Milano Semi Di Lino Reconstruction SOS Emergency Oil je vysoce účinný vlasový olej navržený pro posílení a obnovu poškozených vlasů. Tento inovativní výrobek využívá výhod aktivních látek a speciálního složení, aby poskytl SOS péči pro vaše vlasy.

Účinky:
Účinky tohoto vlasového oleje jsou mnohostranné. Působí jako hloubková regenerace, která obnovuje vlasy od kořínků po konečky. Zlepšuje elasticitu vlasů a zabraňuje jejich lámání a třepení. Olej také dodává vlasům intenzivní hydrataci a zajišťuje, že zůstanou hebké, lesklé a plné života. Má také antistatické vlastnosti, které snižují krepatění vlasů a usnadňují jejich úpravu.

Vhodný pro:
Alfaparf Milano Semi Di Lino Reconstruction SOS Emergency Oil je ideální pro poškozené vlasy, které potřebují naléhavou pomoc a regeneraci. Je vhodný pro vlasy poškozené chemickými úpravami, jako jsou barvení, melíry, trvalé ondulace nebo rovnání. Tento vlasový olej je také prospěšný pro vlasy poškozené nadměrným teplem z vysoušeče vlasů, žehličky nebo kulmy.

Použití:
Použití tohoto SOS vlasového oleje je snadné. Naneste pár kapek oleje do dlaní a jemně rozetřete po celé délce a konečcích vlasů. Může být aplikován na vlhké nebo suché vlasy. Pro dosažení maximálních výsledků doporučujeme použít v kombinaci s ostatními výrobky z řady Semi Di Lino Reconstruction od Alfaparf Milano.