logo
0

Sefiros NaSha - Houbička na make-up 1 ks

  • NaSha -
AKCE SKLADEM
Kdy obdržím?
Kod: 182657
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
NaSha -
NaSha - Houbička na make-up 1 ks

Není houbička jako houbička
Objevte fenomén nano houbiček Sefiros NaSha, které představují revoluci v rovnoměrném líčení. Nano houbičky NaSha mají ale přeci jen něco navíc. Díky speciálnímu hydrofilnímu PU mikropolymeru jsou zcela hypoalergenní. Unikátní způsob výroby vytvořil střídáním horka a chladu uvnitř houbičky bubliny v nanovelikostech, které z ní činí měkký, ale zároveň velmi pevný nástroj. Houbička NaSha je proto vhodná pro suché i mokré nanášení make-upu. Mikroporézní materiál umožní nanést make-up plynule a rovnoměrně. Ergonomický tvar houbičky se snadno přizpůsobí všem konturám pleti. Vykročte do světa moderních technologií s unikátními nano houbičkami Sefiros NaSha a přesvědčte se o tom, že si zasloužíte to nejlepší.

Seříznutý tvar
Zamilujte si unikátní tvar nano houbičky Sefiros NaSha, který je speciálně designovaný pro bezchybné nanášení make-upu a další kosmetiky. Špičatá strana nano houbičky umožňuje přesnou aplikaci na hůře dostupných místech vaší tváře. Snadné roztírání zajistí zkosená strana nano houbičky. Ergonomický tvar je ideální také pro konturování. Přejete-li si nanést jemnější vrstvu make-upu, houbičku namočte. Získejte dokonalý look bez nežádoucích skvrn a vsaďte při líčení na nano houbičky Sefiros NaSha.

Neomezené možnosti NaSha
Bezchybný make-up
jemný, ale pevný povrch houbičky vám pomůže nanést perfektní vrstvu make-upu
Mokré i suché použití
Po namočení houbička zvětší svůj objem
Znáte nano technologii?

„Nano“ řecky znamená malý a nutno říci, že všechny zázraky nano technologie se odehrávají ve světě tak malém, že jej okem nespatříme. V poslední dekádě zažívá nano technologie obrovský boom. Jednoduše ji definujeme jako přesné manipulování s jednotlivými atomy za účelem vzniku látek se speciálními vlastnostmi. Dnes tuto komplexní disciplínu pozorujeme ve fyzice, medicíně i robotice. Moderní svět patří nano technologiím. A výjimkou není ani oblast kosmetiky. Zjistěte, proč jsme to v Sefiros zkusili „nano“ a jak nás ohromily výsledky.