logo
0

My. Organics The Organic Hydrating Shampoo Sweet Fennel And Aloe - Vlasová pěna

  • The Organic
1000ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kod: 126507
Nebo vyzkoušejte další produkty z řady Vlasové pěny:
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
The Organic
The Organic Hydrating Shampoo Sweet Fennel And Aloe - Vlasová pěna

MY.ORGANICS Hydrating
- produktová řada vyvinutá specificky pro suché vlasy, které jsou vyčerpané a poškozené chemickými procedurami a barvením. Produkty z řady Hydrating jemně čistí a hydratují vlasy, dodávají jim objem a vitalitu díky výživným účinkům specifických esenciálních olejů. Po ošetření jsou vlasy hebké a snadno upravitelné.
 
- jemný hydratační šampon MY.ORGANICS The Organic Hydrating Shampoo Sweet Fennel And Aloe vyvinutý pro suché vlasy, které jsou vyčerpané a poškozené chemickými procedurami a barvením
- díky výživným vlastnostem esenciálního oleje ze sladkého fenyklu, levandule a pelargonie jemně čistí a hydratuje vlasy, dodává jim objem a vitalitu
- po umytí jsou vlasy hebké a snadno upravitelné
- účinné přírodní složky:
Fenykl - v kosmetice se sladký fenykl používá kvůli jeho schopnosti zvyšovat tonus pokožky, díky čemuž je pak pokožka lesklejší a provoněná. Esenciální olej z fenyklu jsme použili i pro jeho zklidňující a změkčující účinky na vlasy a vlasovou pokožku.
Aloe Vera - extrakty z Aloe vera mají vyživující a antioxidační účinky, které se podílejí na posílení vlasové pokožky a pomáhají tak bránit padání vlasů.
Levandule - esenciální olej levandule je známý pro své uklidňující, relaxační a hojivé účinky. Díky těmto schopnostem poskytuje úlevu vlasové pokožce, u které se často objevují drobné kožní problémy způsobené vnějšími vlivy.
Pelargonie - esenciální olej z pelargonie je velmi vhodný na suché vlasy, kterým dodává měkkost a hebkost.
 
Použití:
Naneste šampon do dlaní o velikosti malého ořechu. Šampon prohřátý v dlaních nanášejte na vlasovou pokožku a vlasy od kořínků po konečky a důkladně promasírujte. Nechte šampon působit po dobu dvou minut. Spláchněte vlažnou vodou.
pH 5.0 – 5,5