logo
0

My. Organics The Organic Angel Potion Goji - Bezoplachový krém

  • The Organic
100ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kod: 126512
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Nebo vyzkoušejte další produkty z řady Krémy na vlasy:
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
The Organic
The Organic Angel Potion Goji - Vlasový elixír

Produktová řada Goji MY.ORGANICS Resurrection má svého druhu jedinečné řešení pro extrémně přetěžované, poškozené, vyčerpané, porézní a velmi suché vlasy ať již z důvodu genetické predispozice nebo v důsledku špatně provedeného barvení, odbarvování nebo jiných chemických úprav nebo působení externích vlivů jako je smog, chlór, sůl nebo opakovaného nesprávného mytí s použitím nevhodných nebo neprofesionálních produktů.

Resurrection = vzkříšení je speciální ucelená řada pro rekonstrukci vlasového vlákna. Dokáže poskytnout vlasům hloubkovou intenzivní a dlouhotrvající regeneraci, díky obsahu hodnotných aktivních složek navrací vlasům jejich původní krásu, posiluje jejich vnitřní strukturu a dodává jim sílu, objem a hedvábnou hebkost. Se svým intenzivním účinkem proti projevům stárnutí hloubkově ozdravuje vlasy a dodává jim lesklý a zářivý vzhled. Dodává objem a výživu. Bojuje účinně proti volným radikálům, které jsou důvodem stárnutí kapilárních struktur a tak předchází degeneraci vlasů.

- andělský elixír MY.ORGANICS The Organic Angel Potion Goji je krém bez oplachování pro dokonalou hebkost vlasů
- pomáhá okamžitě vyřešit problém se zacuchanými vlasy, zlepšuje rozčesatelnost, hloubkově hydratuje bez zatížení
- regeneruje a chrání vlasy a předchází třepení konečků
- zabraňuje poškození vlasů při fénování, žehlení nebo kulmování
 
Použití:
Naneste potřebné množství produktu na omyté a vymačkané vlasy, před aplikací vlasy nerozčesávejte. Nechte působit pár vteřin a rozčešte vlasy pomocí hřebenu. Potom jsou vlasy připravené na libovolnou foukanou.