logo
0

GR Products Tonic For Hair Growth - Tonikum pro podporu růstu a proti vypadávání vlasů

  • Tonic For
200ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kod: 166769
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Tonic For
Tonic For Hair Growth - Tonikum pro podporu růstu a proti vypadávání vlasů

GR tonikum pro podporu růstu a proti vypadávání vlasů je zcela přírodní produkt, který podporuje růst vlasů, přispívá k jejich zesílení a významně snižuje vypadávání vlasů.

GR tonikum pro podporu růstu vlasů obsahuje jedinečnou směs botanických ingrediencí včetně výživných složek jako je cystein, inositol, arginin, panthenol, tyrosin, niacinamid, biotin, MSM, hydrolyzovaný lískový protein a keratinový hydrolyzát. Tonikum zlepšuje zdraví pokožky hlavy, čímž zabraňuje vypadávání vlasů a podporuje růst nových vlasů. Díky aktivním složkám vlasy vypadávají méně a k nim zrychleně přirůstají vlasy nové, dochází tak k výraznému zhoustnutí vlasů. Pravidelným používáním dochází k regeneraci vlasových folikulů a k obnově syntézy vlasového barviva.

Použití:
Rozhrňte vlasy, aby byla odkryta pokožka hlavy a ze vzdálenosti 5-8 cm pokožku postříkejte a rukou tonikum vmasírujte do pokožky. Takto ošetřujte vlasy pravidelně 5x týdně, po dobu minimálně 3 měsíců a dále dle potřeby. Sérum působí jen přes pokožku hlavy, neaplikuje se na vlasy. Masáž pokožky provádějte pečlivě a důrazně. Při mytí vlasů řádně prsty odstraňujte tuk a odumřelé buňky pokožky hlavy. Občas můžete provést masáž vlasové pokožky pomocí masážního kartáče.