logo
0

Concept Perfect Skin PO2010 - Vakuový čistič pleti

  • Perfect Skin
AKCE SKLADEM
Kdy obdržím?
Kod: 139854
Nebo vyzkoušejte další produkty z řady Kosmetické přístroje:
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Perfect Skin
Perfect Skin PO2010 - Vakuový čistič pleti

Vakuový čistič pleti Concept PO2010 šetrně vyčistí póry, černé tečky a další nečistoty. Nabízí 3 vyměnitelné nástavce, voděodolné zpracování a kvalitní Li-Ion baterii s indukčním nabíjením přes USB kabel.
Vakuový čistič Concept PO2010 vám díky vakuové technologii pomůže s hloubkovým čištěním pleti. Při kontaktu s kůží vytváří přístroj podtlak a za pomoci sání velice šetrně a bezbolestně vyčistí póry, černé tečky a odstraní nečistoty a odumřelé buňky. Díky vyměnitelným nástavcům a možnosti nastavení intenzity čištění je vhodný pro každého, vč. osob s citlivou pokožkou. Pravidelným používáním zlepšíte krevní oběh v oblasti obličeje a zpomalíte stárnutí buněk. Dopřejte si kvalitní péči jako ze salónu a získejte svěží, zdravější a mladistvě vypadající pleť.
Vakuový čistič je vybaven třemi nástavci, které můžete jednoduše měnit. Nejširší (10 mm) je vhodný na čištění problematické t-zóny, střední (8,5 mm) využijete pro čištění pórů na nose, tvářích a bradě a nejmenší (7,5 mm) je ideální pro citlivou pleť a lokální čištění komedonů.

Vakuový čistič pleti PO2010 je zpracován v luxusním bílém provedení, které je doplněné o elegantní prvky v barvě rosegold. Je součástí designově sladěné řady Perfect Skin zahrnující nejvyšší modely pro péči o vaši pleť.

Technické parametry:
- atraktivní design,
- účinné čištění pórů a černých teček pomocí vakuové technologie,
- šetrný k pleti,
- 3 rychlosti,
- 3 nástavce (10 mm, 8,5 mm, 7,5 mm),
- voděodolnost: IPX6,
- světelný indikátor,
- nabíjení: indukční nabíječka, USB kabel,
- automatické vypnutí po třech minutách,
- napětí: 5 V,
- příkon: 2 W,
- proud: 500 mA,
- baterie: Li-Ion,
- doba nabíjení: 6 h,
- hmotnost: 0,2 kg,
- rozměry: 19,5 x 6 x 4,5 cm,
- barva: perleťově bílá + rosegold.

Jak používat:
Vakuový čistič používejte na odlíčený obličej. Na místo, které budete čistit, přiložte nahřátý ručník, aby se póry roztáhly a bylo dosaženo maximálně efektivního účinku, nebo použijte kosmetický přípravek na černé tečky. Poté nasaďte vhodný nástavec a před použitím vyzkoušejte intenzitu sání na ruce. Přístrojem plynule a pomalu přejíždějte po tváři, pleť příliš netahejte a nezůstávejte na jenom místě déle než 2 sekundy. Po vyčištění doporučujeme použít přípravek na stažení pórů.