logo
0

Nivea Extreme Hold Styling Mousse - Pěnové tužidlo

  • Extreme Hold
150ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kod: 181341
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Extreme Hold
Extreme Hold Styling Mousse - Pěnové tužidlo

Ať už toužíte po krásně lesklých vlasech s plným objemem nebo vyživených a pružných vlnách, které vydrží. Pěnové tužidlo Extreme Hold vám pomůže vytvořit účes, který vám budou ještě dlouho závidět - vlasy udrží až 48 hodin. Stylingové složení je dokonalou směsí aktivních látek a péče. Najdete v něm pantenol, vitamín B3 a makadamiovou esenci a tak tužidlo vlasy zbytečně nezatěžuje ani nevysušuje. Neobsahuje žádné umělé složky (například silikony) a chrání před teplem. Užijte si spolehlivou, extrémní a dlouhodobou fixaci.

VLASTNOSTI:
- pěnové tužidlo, 
- s extra silnou fixací,
- pečující složení s panthenolem a vitamínem B3,
- nevysušuje vlasy,
- neobsahuje žádné umělé složky,
- chrání vlasy před teplem,
- spolehlivá fixace účesu až na 48 hodin.

Extrémně hořlavý aerosol. Nádoba je pod tlakem, při zahřívání se může roztrhnout. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo jiných zdrojů zapálení. Nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotě přesahující 50 °C. K recyklaci dávejte pouze zcela vyprázdněnou lahev. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nestříkejte do očí.

Naneste pěnu o velikosti meruňky do dlaní a následně rovnoměrně vetřete do vlhkých vlasů. Vyfoukejte vlasy přes kulatý kartáč na střední stupeň teploty a vytvarujte.