logo
0

Lacoste Eau de Lacoste Noir EDT

  • Eau de
50ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kod: 106540
Najdete v kategoriích
Lacoste / Eau de Lacoste Noir
Nebo vyzkoušejte další produkty z řady Eau de Lacoste Noir:
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Eau de
**Eau de Lacoste L.12.12 Noir** je řada *pánské kosmetiky s dřevitě kořeněnou vůní* doplněnou o svěžest melounu. Patří do kolekce pánských parfémů inspirovaných důmyslností a elegancí legendárního polo trika.

Francouzský tenista René Lacoste vytvořil první polo triko v roce 1927 pod kódem L.12.12. V roce 2011 uvedla společnost **Lacoste** tři pánské vůně inspirované právě jím. Jsou všechny sportovně laděné, přesto má každá jiný charakter.

V roce 2013 doplnila společnost Lacoste kolekci parfémem** Eau de Lacoste L.12.12 Noir**. Tato *intenzivní a přesto osvěžující vůně* představuje potěšení z dlouhé a teplé letní noci. Počáteční svěží tóny melounu přecházejí do kořeněného akordu bazalky, verbeny a levandule. Dřevitý základ doplněný o pačuli a svůdnou hořkou čokoládu, spolu s černou barvou této nevšední kompozice, vyzařují *bezstarostnou eleganci.
*
Dopřejte si také vy *bezstarostnost a eleganci* s toaletní vodou **Eau de Lacoste L.12.12 Noir**. Doplňte ji dalšími produkty ze stejné řady pro ještě větší intenzitu a výdrž.

Složení

Hlava - vodní meloun
Srdce - bazalka, levandule, verbena
Základ - kašmírové dřevo, kumarin, pačuli, čokoláda