logo
0

Balmain Couleurs Couture Conditioner ( barvené a melírované vlasy ) - Vyživující kondicionér pro hebkost a lesk

  • Couleurs Couture
300ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kod: 190632
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Couleurs Couture
Couleurs Couture Conditioner ( barvené a melírované vlasy ) - Vyživující kondicionér pro hebkost a lesk

Balmain Couleurs Couture Conditioner je luxusní vyživující kondicionér, speciálně navržený pro barvené a melírované vlasy. Tento produkt je součástí prestižní kolekce Balmain Hair Couture, která je známá pro své vysoce kvalitní a inovativní výrobky pro péči o vlasy.

Účinky:
Balmain Couleurs Couture Conditioner pomáhá chránit a prodloužit životnost barvených a melírovaných vlasů. Tento kondicionér pomáhá uzamknout barvu do vlasového vlákna, zatímco dodává potřebnou hydrataci a výživu. Výsledkem je intenzivnější barva, která vydrží déle, a vlasy, které jsou hladké, lesklé a plné vitality.

Vhodný pro:
Balmain Couleurs Couture Conditioner je ideální pro barvené a melírované vlasy. Tento produkt je také vhodný pro všechny, kteří hledají účinný způsob, jak chránit a prodloužit životnost své barvy, zatímco dodávají svým vlasům potřebnou výživu a hydrataci.

Použití:
Balmain Couleurs Couture Conditioner je jednoduchý na použití. Po umytí vlasů šamponem naneste kondicionér na vlhké vlasy, nechte působit několik minut, aby se aktivní složky mohly plně vstřebat, a poté důkladně opláchněte. Tento kondicionér je vhodný pro pravidelné použití pro udržení optimálního stavu barvených a melírovaných vlasů.

Balmain Couleurs Couture Conditioner je must-have pro každého, kdo hledá optimální péči pro své barvené a melírované vlasy. Tento luxusní kondicionér nabízí intenzivní výživu a hydrataci, zatímco pomáhá chránit a prodloužit životnost barvy. S Balmain Couleurs Couture Conditioner budou vaše vlasy vždy vypadat zdravě, leskle a plné vitality, zatímco vaše barva zůstane živá déle.