logo
0

Edel+White Easy Tape Waxed Dental Tape Caipirinha - Vosková dentální páska 70 m

  • Easy Tape
1ks SKLADEM
Kdy obdržím?
Kod: 187449
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Easy Tape
Easy Tape Waxed Dental Tape Caipirinha - Vosková dentální páska 70 m

Představujeme vám zubní pásku Edel+White Easy Tape Waxed Dental Tape, která je účinnější než běžné dentální nitě. Na rozdíl od klasické dentální nitě je voskovaná zubní páska široká a plochá, což přináší několik výhod. Její plochost ve spojení s voskovým povlakem umožňuje snadno sklouznout i do nejužších mezer mezi zuby. Je ideální zejména pro začátečníky. Je širší než průměrná dentální nit, takže doba strávená čištěním se výrazně zkracuje.

Co můžete od zubní pásky Easy Tape Waxed Dental Tape čekat?
- prakticky zabalena v jednoduše ovladatelném dávkovači, který je ideální pro použití doma i na cestách,
- s úžasnou délkou 70 metrů je velmi ekonomická a vydrží vám přibližně 200 použití, což představuje zhruba 6 měsíců, pokud si mezizubní prostory čistíte jednou denně.

Jak používat dentální pásku Edel+White správně?
Vyjměte 40 cm pásky a nechte většinu (~ 30-35 cm) omotanou kolem prostředníčku vaší méně používané ruky. Zbytek pásky omotejte kolem prostředníčku vaší dominantní ruky, přičemž mezi prsty nechte několik centimetrů pásky. Pevně sevřete pásku palcem a napněte ji, než ji jemně zasunete mezi zuby. Zakřivte pásek kolem okraje zubu a jemnými pohyby tam a zpět vyčistěte mezizubní prostor. Opakujte čištění mezi všemi zuby a postupně si ovinujte nový úsek pásky.