logo
0

Carbon Theory Charcoal, Tea Tree Oil & Vitamin E Breakout Control Overnight Detox Serum - Noční detoxikační sérum

  • Charcoal, Tea
30ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kod: 196781
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Charcoal, Tea
Charcoal, Tea Tree Oil & Vitamin E Breakout Control Overnight Detox Serum - Noční detoxikační sérum

Detoxikační pleťové sérum poskytuje intenzivní hydratační péči, která pomáhá předcházet vzniku pupínků a dalších nedokonalostí. Obsahuje zapouzdřené částečky brusinek, které se po rozetření vsáknou do pokožky a jsou bohaté na vitamín C a antioxidanty. 

Overnight Detox Serum poskytuje intenzivní hydratační péči, která jak zjemňuje, tak pomáhá předcházet vzniku pupínků a dalších nedokonalostí. Veganské složení obsahuje zapouzdřené částečky brusinek, které se po rozetření vsáknou do pokožky a jsou bohaté na vitamín C a antioxidanty.

Jak funguje:
Vitamin E revitalizuje a omlazuje pokožku tím, že uzamyká vlhkost, snižuje zarudnutí a zklidňuje podráždění. Organické aktivní uhlí jemně odstraňuje bakterie, toxiny a přebytečný maz. Organický tea tree olej snižuje zánětlivost pokožky a odstraňuje pupínky.

Co byste měli vědět:
intenzivní noční péče redukuje zánětlivost pokožky redukuje začervenání cruelty free předchází vzniku nedokonalostí hydratuje pokožku veganský produkt vhodné pro všechny typy pleti

Použití:
Po vyčištění pleti mýdlem Charcoal & Tea Tree Oil Breakout Control Facial Cleansing Bar naneste plnou pipetu detoxikačního séra na hřbet ruky a poté naneste na čelo, bradu a tváře a krouživými pohyby vmasírujte do pokožky.